Nieuwe aanvragen, omzet op afroep

100% garantie, geen omzet is je investering terug*

Ja, ik claim mijn plek als AOV specialist tussen de 10 specialisten per provincie

 

Beste ondernemer,

Wij verzoeken u vriendelijk om aan te geven welke mogelijkheden u biedt als bedrijf. Wees zo specifiek mogelijk, zo eerlijk mogelijk vooral bij het invullen van "over ons bedrijf". Uw offerte aanvragen worden handmatig gematcht met uw bedrijf om zo een optimale samenwerking te verkrijgen. 

 • Dennis Laan - Grootebroek

  Wij wisselen regelmatig met de hoeveelheid aanvragen. Hierdoor hebben we mooi constant werk voor onze buitendienst.
 • Dolf Nieland - Fonteyn

  Mooie offerte aanvragen gekregen, goed te sparren met jullie mensen op kantoor.
 • Martin Wemmenhove - Pesse

  Altijd goed te werken op deze offertes
 • Rana Bekir - Tiel

  Voor onze buitendienst prima mee te werken. Adviseurs buiten blij, klanten blij, wij blij.
 • Hein Bogers - Breda

  5 aanvragen per maand, 80% score.
 • Uitterdijk - Kollum

  De-goedkoopste-aov.nl levert ons standaard 8 aanvragen per maand. Zorgt voor een mooie constante omzetstroom.
 • Bonvarlet Groep - Hoogezand

  Al jaren sturen we onze omzet met deze offertes, werkt prima voor ons.
 • Vlug & Oud BV - Noord Holland

  Je weet wat je betaalt, je weet wat je krijgt. Prettige mensen op kantoor.
 • Rupert van Hal - Zuid Limburg

  Met de verplichte AOV op komst alvast een mooi kanaal geopend.
 • Hans - Amsterdam

  Met veel zzp-ers in A'dam straks een leuke markt.
keurmerkwebsite transparant
 • Klanten waarderen ons met 9.1
 • Maximaal 10 aanbieders per provincie + 6 grote steden
 • Alle aanvragen worden handmatig gecheckt
 • Nog ruimte in heel Nederland !!
 • 100% niet goed geld terug garantie
 • Wijzigen in aantallen aanvragen per maand altijd mogelijk
 • Vaste lage prijs per toegezonden aanvraag
 • Facturatie toegezonden aanvragen per 2 weken

Hoe werkt het?

Vertel ons wat je kunt

Verstuur de offertes

Verzilver de deal !!

Hoe werkt een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een soort van polis die u afsluit om geld te hebben tijdens ziekte, of als u invalide wordt of een ongeval krijgt. In de meeste gevallen wordt deze verzekering aangekocht door mensen die niet in loondienst zijn. Ook wanneer u geld wilt lenen voor een eigen huis wordt in de meeste gevallen een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten.

Is een AOV verplicht?

Bent u een vrije beroepsbeoefenaar of meewerkend echtgenoot? Dan wordt u waarschijnlijk binnenkort verplicht om een verzekeringspolis af te sluiten tegen arbeidsongeschiktheid. Dit is aan het eind van 2019 tot stand gekomen in het principeakkoord pensioenstelsel zzp. Begin maart 2020 heeft de Stichting van de Arbeid (vakbonden en werkgevers) de aanbeveling voor een verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zzp-ers aan minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid aangeboden. Tot zover de verplichting.

Waarom u als zzp-er een arbeidsongeschiktheidsverzekering nodig heeft

Wanneer u als een vrije beroepsbeoefenaar of meewerkend echtgenoot betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, kunnen uw inkomsten voor een groot deel wegvallen. Wanneer u in loondienst bent, kunt u in dit geval een beroep doen op uw werkgever en na 24 maanden terugvallen op een bestaande wettelijke voorziening. Als zzp-er of meewerkend echtgenoot draagt u zelf verantwoordelijkheid voor uw inkomen tijdens ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Daarom is het verstandig om uzelf te beschermen tegen verlies van inkomen met een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Advies kunt u inwinnen bij uw assurantie-adviseur.

Wanneer ben je arbeidsongeschikt?

Arbeidsongeschikt bent u als je in het geheel niet meer kunt werken. Dat kan komen door ziekte of door een ongeval. Ook bij een zwangerschap bent u een beperkte periode arbeidsongeschikt. Het maakt niet uit of de ziekte binnen of buiten werktijd is ontstaan. Zelfs sportongevallen zijn in bijna alle gevallen verzekerd. U merkt, u kunt dus voor onbepaalde tijd niet geschikt voor arbeid zijn en dit risico op verschillende manieren afdekken.

Een AOV via een vergelijkingssite vergelijken en online advies krijgen

Het grote voordeel van via de computer vergelijken is het gemak om via een online rekenmodule de diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te vergelijken. En daarna via een online adviseur de verschillen tussen de diverse verzekeringen op een rijtje te laten zetten om een weloverwogen aankoop te kunnen doen. Veel tussenpersonen bieden u de gelegenheid om via hun website de arbeidsongeschiktheidsverzekering in orde te maken. ben jevoldoende bekend met een een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid? Dan bieden het merendeel van de aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen u de mogelijkheid om zelf een arbeidsongeschiktheidsverzekering in orde te maken.

AOV verzekering ZZP vergelijken

Voor jou als zzp-er is het van belang om te weten wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering allemaal afdekt. Daarom moet je vergelijken. Maar waar moet je op letten bij AOV vergelijken? Onderstaande punten zijn belangrijk:

 • Vaste of leeftijdsgebonden premie

 • Welk bedrag ga ik verzekeren

 • Wat is mijn eigen risico termijn

 • Welke uitsluitingsgronden hanteert de verzekeraar

 • Heb ik vrije keuze in behandelaars

 • Zijn ook zware sportblessures verzekerd

 • Kan ik deze AOV zonder tussenpersoon afsluiten

 • Wie bepaalt mijn percentage arbeidsongeschiktheid

 • Is mijn premie fiscaal te verrekenen

 • Is mijn uitkering fiscaal belast

 • Moet ik passend werk accepteren

En zo zijn er ook nog andere punten te bedenken die van belang zijn bij het aanvragen van een AOV. Vragen waar je niet altijd direct een antwoord op kunt vinden via de online omgeving van een assurantiekantoor.

Aov verzekering zzp vergelijken en afsluiten

Waarom is een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid zo belangrijk? DGA-s of meewerkende echtgenoten kunnen geen beroep doen op de ziektewet. Kunt u uw beroep niet meer uitoefenen door een sportongeval of ziekte, dan valt uw inkomen weg. Een kortere periode niet kunnen werken is meestal nog wel te overbruggen met eigen middelen, maar de financiele situatie verandert als u voor lange tijd uw beroep niet kunt uitoefenen.

Om wegvallende inkomsten te kunnen compenseren, is het mogelijk om een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid afsluiten. Het overgrote deel van de AOV verzekeringen voorzien in een uitkering bij ongelukken, ernstige aandoeningen en ziekten. U hebt overigens zelf de keuze of je ook verzekering tegen psychische aandoeningen in de arbeidsongeschiktheidsverzekering laat opnemen. Dit is typisch een punt dat een adviseur u perfect kan uitleggen. Het is aan te raden om diverse arbeidsongeschiktheidsverzekeringen te vergelijken speciaal omdat deze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen aanzienlijk in premie kunnen verschillen. Een aov verzekering vergelijken, een aov verzekering afsluiten is belangrijk.

AOV premie, wat kost een aov verzekering

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is over het algemeen niet goedkoop. De hoogte van de premie van de arbeidsongeschiktheidsverzekering is afhankelijk van een aantal factoren:

 • Uw beroep: heeft u kans op bijvoorbeeld fysieke klachten?

 • Uw leeftijd: hoe hoger uw leeftijd, des te hoger de premie en bepaalt dus hoe de aov afsluiten verloopt

 • De eigenrisicoperiode: hoe kort wilt u inkomensverlies zelf dragen?

 • De dekking die u kiest: de premie stijgt bij een meer uitgebreide dekking

Zo kunt u zien dat een groot aantal factoren van invloed zijn op de kosten van een aov verzekering. Waar zeker nog iets te winnen valt, is in het al of niet aftrekbaar maken van de premie voor de aov verzekering.

Is een arbeidsongeschiktheidsverzekering aftrekbaar, uw aov premie, een aov afsluiten

Een verzekering tegen arbeidsongeschiktheid verzekert uw persoonlijke inkomen. De premie van een arbeidsongeschiktheidsverzekering is geen bedrijfsmatige kostenpost en daarom niet aftrekbaar als uitgave door uw onderneming. De uitgave van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering zijn echter wel op te voeren als aftrekpost binnen uw aangifte inkomstenbelasting. U dient dan uw premie voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering in te vullen onder het kopje “uitgaven voor andere inkomensvoorzieningen”. Let er wel op dat wanneer u de premie voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering altijd heeft afgetrokken van uw inkomen bij uw belastingaangifte, de eventuele uitkering ook belast wordt. Dit betekent een belastbare uitkering.

Andere oplossingen voor een aov verzekering zzp en arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

Als eerste heeft u de mogelijkheid om uzelf uit vrije wil te verzekeren via het UWV. Start u een eigen bedrijf, kunt u een vrijwillige Ziektewet-verzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten bij het UWV. U meldt zich aan bij UWV binnen 13 weken nadat uw verplichte werknemersverzekering via uw werk of uitkering is gestopt. De fiscaliteit van deze vorm van premie betalen is gelijk aan een normale aov verzekering.

Een tweede mogelijkheid is om de private vangnetverzekering af te sluiten. Er gelden hier wel enkele specifieke voorwaarden. Als eerste is dat u om medische redenen geen normale arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt afsluiten. Daarnaast mag u niet langer dan 15 maanden als zelfstandig ondernemer werkzaam mag zijn. Gelijk aan de de eerste optie via het UWV is ook nu de premie aftrekbaar.

Optie drie is om een onderlinge schenkkring op te richten met verschillende ondernemers. Het moet dan wel een vereniging zijn zonder winstoogmerk. De verschillende ondernemers storten dan regelmatig een vast bedrag op de rekening van deze schenkkring. Wordt een van de deelnemers ziek, kan hij of zij rekenen op een maandelijkse uitkering (schenking) uit de opgebouwde reserve.

Er is ook nog de mogelijkheid om een combinatie op te zetten van een schenkkring met een aov verzekering via een aanbieder van aov verzekeringen. Hier wordt de uitkering uit de opgebouwde buffer gebruikt om bijvoorbeeld de eerste 2 jaren het verlies van inkomen op te vangen en daarna treedt de verzekering tegen arbeidsongeschiktheid in werking. Door de langere periode van het eigen risico wordt de premie van de arbeidsongeschiktheidsverzekering sterk gereduceerd.

Copyright 2006 - 2021 | De-goedkoopste-aov.nl